O amintire

Inainte de seminarul Tantra Shastra 2 (TS2), sa ne amintim impreuna cu Ioana de TS1. Iata ce  a trimis ea grupului Hridaya:

E greu de povestit ceva atat de coplesitor!
Eu nu mai fusesem pana la primul seminar de tantra la Sanpetru si m-am indragostit pe clipa, pe data (vorba poetului :)) de sala de meditatie si mai ales de inima ei, yantra cea vie. Yantra creata de kamala era formata din grau verde, flori, portocale, lumanari si multa dragoste.
Am stat chiar in camera ce se afla deasupra salii de meditatie, astfel ca seara o puteam simti in toata splendoarea si frumusetea ei, vibrand in armonie cu universul si cu divinitatea din noi.
Trei zile am fost in alta lume cat am stat la Brasov, pur si simplu am uitat de Bucuresti, de servici, de probleme, dar mi-am adus aminte de mine.
Iau in inima, printre lumi, ofranda de flori, frunze, orez, dragoste si foc pe care i-am facut-o lui Kali. Dupa ce am plecat, yantra a fost dusa pe apa, pentru a se resorbi in esenta universului, dar pe cuvant ca e ca si cum as fi pierdut un prieten drag; pentru ca daca stateai langa ea, iti vorbea, iti impartasea din energia ei din alte lumi.
Daca ai rabdare si iti ciulesti urechile pentru a asculta energiile yantrei, iti va spune ca noi si ea  suntem una cu dragostea din inima universului si ca in realitate nu exista decat aceasta dragoste care ne copleseste pe toti dimpreuna.
Publicitate

Scrie un comentariu

Din categoria Tantra Shastra

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s